Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τραγωδία στη Λαμία: Τράγος χτύπησε ηλικιωμένη – Πέθανε από σπάνια λοίμωξη

Η 80χρονη έδινε επί μια εβδομάδα μάχη στο νοσοκομείο προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή

Μία ολόκληρη εβδομάδα έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή η άτυχη 80χρονη που τραυματίστηκε όταν χτυπήθηκε από τράγο στη Λαμία.

Σύμφωνα όμως με το ρεπορτάζ του lamianow.gr, η ηλικιωμένη δεν έφυγε από τα τραύματα αλλά από βαριά λοίμωξη που της προκάλεσε μικρόβιο πυώδους στρεπτόκοκκου από τον οποίο είχε μολυνθεί. Πρόκειται για σπάνια επιπλοκή από την οποία κατά τους γνωρίζοντες πριν έναν χρόνο είχε καταγραφεί ακόμη ένας θάνατος στην ίδια τοπική κοινότητα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από τον ιατρικό χώρο, η άτυχη γυναίκα έφτασε στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λαμίας, αφού είχε προηγηθεί τριήμερη νοσηλεία της σε ιδιωτικό θεραπευτήριο. Η κατάσταση της ήταν ήδη σοβαρή αφού έφερε μεγάλο χτύπημα από την μασχάλη και κάτω στα πλευρά με φλεγμονή, βαριά λοίμωξη του αναπνευστικού και σηπτικό σοκ.

Η 80χρονη νοσηλεύονταν για μία εβδομάδα στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λαμίας, με τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό να δίνουν μάχη για την αντιμετώπιση της κατάστασης. Τελικά η άτυχη ηλικιωμένη δεν τα κατάφερε, βυθίζοντας στο πένθος και την θλίψη τους οικείους της αλλά και ολόκληρο το χωριό.

Πηγή: protothema.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ