Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Προβλήματα από σφοδρή καταιγίδα στη Λαμία - Πτώσεις δέντρων (VIDEO)

Πολλές ήταν οι κλήσεις που έλαβε η Πυροσβεστική

Πολλά ήταν τα προβλήματα που προκάλεσε η καταιγίδα που χτύπησε την πόλη της Λαμίας το βράδυ του Σαββάτου (07.09.2024).

Η σφοδρότητα της καταιγίδας στην Λαμία ήταν τόσο έντονη που ξεριζώθηκε ακόμα και ένα μεγάλο δέντρο στο ύψος της ΔΕΥΑΛ.

Ευτυχώς, δεν υπήρξε κάποιος σοβαρός τραυματισμός, αλλά τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στον αστικό ιστό ήταν αρκετά.

lamia-kakakairia-4.jpg

Από τις πρώτες στιγμές, συνεργεία του Δήμου Λαμιέων, βγήκαν στους δρόμους, ενώ έγινε συντονιστικό για να εκτιμηθεί η κατάσταση και να επέμβουν τα συνεργεία άμεσα.

Οι εργαζόμενοι δούλευαν αδιάκοπα για να καθαρίσουν το οδόστρωμα από τα σπασμένα κλαδιά και να απομακρύνουν τα μικρά και μεγαλύτερα δέντρα που έσπασαν υπό την πίεση των ανέμων και της βροχής. Πολλές ήταν οι κλήσεις που έλαβε η Πυροσβεστική.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παγωμένο νερό το καλοκαίρι: Για ποιους δεν είναι καλή ιδέα - Τι λέει η επιστήμη
Σύμφωνα με τους ειδικούς, για τους περισσότερους ανθρώπους η θερμοκρασία του νερού είναι θέμα προτίμησης και όχι υγείας
Παγωμένο νερό το καλοκαίρι: Για ποιους δεν είναι καλή ιδέα - Τι λέει η επιστήμη
Τασούλας: «Το Πολεμικό Ναυτικό αποτελεί εθνικό κεφάλαιο για τη χώρα μας»
«Η επιθεώρηση του Στόλου που μόλις έλαβε χώρα, επ’ ευκαιρία της Ναυτικής Εβδομάδας, μας γέμισε εθνική υπερηφάνεια και συγκίνηση» είπε
Τασούλας: «Το Πολεμικό Ναυτικό αποτελεί εθνικό κεφάλαιο για τη χώρα μας»