Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Οικονομία

Fraport: Διαβούλευση για τα τέλη στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης

Fraport: Διαβούλευση για τα τέλη στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Παρουσίαση της Fraport στους εκπροσώπους αεροπορικών εταιρειών

Το σύστημα αερολιμενικών τελών για το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, το οποίο θα εφαρμοστεί με την ανάληψη της διαχείρισης του αεροδρομίου από τη Fraport Greece, παρουσίασε η εταιρεία, σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, στη διαβούλευση συμμετείχαν, σε θετικό κλίμα, περισσότεροι από 50 εκπρόσωποι αεροπορικών εταιρειών και ενώσεων, που εξυπηρετούν το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια της διαβούλευσης, η Fraport Greece τόνισε στους παρευρισκόμενους ότι δεσμεύεται στην παροχή εναρμονισμένων και διαφανών συστημάτων αερολιμενικών τελών, τόσο στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, όσο και στα 14 ελληνικά περιφερειακά αεροδρόμια.

Στη διαβούλευση, η ομάδα διαχείρισης της Fraport Greece, η οποία αποτελείται από τον Αλεξάντερ Τσινέλ (CEO), τον Βαγγέλη Μπαλτά (CFO) και τον Μπιλ Φούλερτον (CTO), παρουσίασε στους συμμετέχοντες το σύστημα αερολιμενικών τελών, μία γενική εισαγωγή για τημ εταιρεία, καθώς και μία επισκόπηση για τα έργα υποδομής του αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Οικονομία

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Βουλγαρία: Μην παίζετε Pokemon στις σιδηροδρομικές γραμμές

Θεσσαλονίκη: Αυτό είναι το TOP-20 των τουριστών της πόλης