Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Νωρίτερα οι συντάξεις Μαΐου λόγω Πάσχα

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Σύμφωνα με Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργείων Εργασίας και Οικονομικών - Πότε θα γίνει η καταβολή των συντάξεων

Νωρίτερα από τις πάγιες ημερομηνίες των ασφαλιστικών Ταμείων θα πραγματοποιηθούν οι πληρωμές των συντάξεων Μαΐου 2016 στους δικαιούχους συνταξιούχους όλων των Ταμείων, σύμφωνα με Κοινή Υπουργική Απόφαση που υπέγραψαν ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης.

Συγκεκριμένα, οι συντάξεις του Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΟΓΑ) και του Οργανισμού Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ) θα καταβληθούν στις 25/04/2016 (Μεγάλη Δευτέρα).

Οι συντάξεις των λοιπών ασφαλιστικών οργανισμών (ΙΚΑ, ΝΑΤ) θα καταβληθούν στις 27/04/2016 (Μεγάλη Τετάρτη), ενώ οι συντάξεις του Δημοσίου, μηνός Μαΐου 2016, θα καταβληθούν, αντί της 27ης Απριλίου 2016, την 22α του ίδιου μηνός.

Όπως ανακοινώθηκε, η απόφαση ελήφθη, λόγω της ανάγκης για οικονομική διευκόλυνση των συνταξιούχων, εν όψει της εορτής του Πάσχα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ