Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κυπριακές εκλογές: «Θετική εξέλιξη η είσοδος Μαλά στο β' γύρο», λέει ο ΣΥΡΙΖΑ

Τι αναφέρει το κυβερνών κόμμα για το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των εκλογών στην Κύπρο

Ως «ιδιαίτερα θετική εξέλιξη» χαρακτηρίζει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ την είσοδο του υποψηφίου που στηρίζει το ΑΚΕΛ, Σταύρου Μαλά, στο δεύτερο γύρο των Προεδρικών εκλογών της Κύπρου.

«Με ποσοστό 30,25% -έναντι του 26,91% που είχε λάβει στον πρώτο γύρο των εκλογών του 2013- ο Στ. Μαλάς κατάφερε να βρεθεί στη δεύτερη θέση της αναμέτρησης, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά των δημοσκοπήσεων», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος.

Ωστόσο, «αρνητική εξέλιξη αποτελεί η ενίσχυση του εκλογικού ποσοστού του υποψηφίου του ακροδεξιού ΕΛΑΜ».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τις προσπάθειες του ΑΚΕΛ για μια νέα προοδευτική πορεία της Κύπρου και στέκεται στο πλευρό του λαού της για μια δίκαιη και βιώσιμη λύση στο Κυπριακό», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Το φαινόμενο του τενεκέ»: Το 70% του ελαιόλαδου διακινείται παράνομα στην Ελλάδα
Από τους περίπου 230.000 τόνους ελαιολάδου, περίπου το 50% διατίθεται στην Ελλάδα και από αυτούς περίπου 80.000 διατίθενται παράνομα
«Το φαινόμενο του τενεκέ»: Το 70% του ελαιόλαδου διακινείται παράνομα στην Ελλάδα