Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Γεωργιάδης: «840 αιτήσεις για την 1η και 2η ΥΠΕ - Τα κίνητρα δουλεύουν»

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Η ανάρτηση του υπουργού Υγείας

Στα κίνητρα για προσλήψεις στο ΕΣΥ, και στις αιτήσεις για την 1η και 2η ΥΠΕ αναφέρθηκε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης σε ανάρτησή του στο X. 

Ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι οι αιτήσεις ξεπέρασαν τις 800 και στο τέλος της ανάρτησής του ανέφερε πως «τα κίνητρα δουλεύουν». 

Αναλυτικά:

«Σε όσους λένε ότι δεν έχει αλλάξει τίποτε με τα κίνητρα που θεσπίσαμε για την πρόσληψη νέων ιατρών στο ΕΣΥ. 22 Ιουλίου 2025 δημοσιεύθηκε η προκήρυξη μας για 246 θέσεις στην 1η και στην 2η ΥΠΕ. 05.08 άνοιξε η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων και έκλεισε προχθές 10.09.

Υποβλήθηκαν 840 μοναδικές αιτήσεις, εκ των οποίων οι 706 αφορούν τις 184 προκηρυχθεισες θεσεις σε νοσοκομεία της 1ης ΥΠΕ κ οι 134 μοναδικές αιτήσεις τις 62 προκηρυχθεισες θεσεις σε νοσοκομεία της 2ης ΥΠΕ. Εκ του συνόλου των 246 θέσεων μόνο 2 θέσεις είναι χωρίς υποψηφιότητα, 1 θέση αναισθησιολογίας ΕΒ στη Νίκαια κ 1 θέση ακτινολογίας ΕΒ στο Τζάνειο. Δηλαδή από τις 246 θέσεις είχαμε αιτήσεις συμμετοχής στις 244! Ε πόσο καλύτερα να πάμε; Τα κίνητρα δουλεύουν».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ