Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Με τιμές εν ενεργεία υπουργού η κηδεία του Γιάννη Χαραλαμπόπουλου

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Με τιμές εν ενεργεία υπουργού Εθνικής Άμυνας τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία του Γιάννη Χαραλαμπόπουλου

Με τιμές εν ενεργεία υπουργού Εθνικής Άμυνας τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία του Γιάννη Χαραλαμπόπουλου

στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι της Αθήνας, ενώ η ταφή του τέως υπουργού έγινε στο κοιμητήριο Ζωγράφου.

Το «παρών» έδωσε σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος ενώ πολλοί πολίτες συγκεντρώθηκαν στην εκκλησία προκειμένου να αποχαιρετήσουν το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και στενό συνεργάτη του Ανδρέα Παπανδρέου.

«Αθάνατος» φώναζε ο κόσμος, όταν βγήκε το φέρετρο τυλιγμένο με την ελληνική σημαία ενώ από νωρίς το πρωί είχαν παραταχθεί αγήματα από όλα τα σώματα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Στον Ναό μετέβη το πρωί και ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς προκειμένου να εκφράσει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του εκλιπόντος ενώ λίγο αργότερα έφθασε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

Στεφάνια απέστειλαν, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, η Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ και η διπλωματική αντιπροσωπεία της Παλαιστίνης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μαρινάκης για Τσίπρα: Κυβέρνησε πέντε χρόνια και αύξησε ή επέβαλε 30 φόρους
«Εμείς έχουμε μειώσει ή καταργήσει 83 άμεσους και έμμεσους φόρους» - «Τα έργα είναι πιο ισχυρά από τα μεγάλα λόγια» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Μαρινάκης για Τσίπρα: Κυβέρνησε πέντε χρόνια και αύξησε ή επέβαλε 30 φόρους