Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πολιτική

Ένταση στο υπουργείο Οικονομικών μεταξύ ΜΑΤ και μελών της ΠΟΕΔΗΝ

Ένταση στο υπουργείο Οικονομικών μεταξύ ΜΑΤ και μελών της ΠΟΕΔΗΝ
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
ΜΑΤ απώθησαν μέλη της ΠΟΕΔΗΝ που προσπάθησαν να μπουν στο υπουργείο και να συναντηθούν με τον αναπληρωτή υπουργό, Γ. Χουλιαράκη
Ένταση επικράτησε το πρωί έξω από το υπουργείο Οικονομικών όπου έχουν συγκεντρωθεί μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ).

Οι εργαζόμενοι, που πραγματοποιούν συμβολική κατάληψη στην είσοδο του υπουργείου, επιχείρησαν να μπουν στο κτίριο για να συναντηθούν με τον αναπληρωτή υπουργό, Γιώργο Χουλιαράκη. Στο σημείο βρίσκονται δύο διμοιρίες των ΜΑΤ που απώθησαν τους συγκεντρωμένους.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννακό, τραυματίστηκε μία γυναίκα, που με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό.

Οι εργαζόμενοι είχαν προαναγγείλει συγκέντρωση έξω από το υπουργείο στις 10:30, ωστόσο από τις 6 το πρωί αιφνιδιαστικά απέκλεισαν την είσοδο.

Είναι η τέταρτη φορά που οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία επιχειρούν να συναντηθούν με τον κ. Χουλιαράκη.

Η ΠΟΕΔΗΝ ζητά απόσυρση του ασφαλιστικού σχεδίου νόμου, ένταξη των υγειονομικών και προνοιακών υπαλλήλων στα ΒΑΕ, αύξηση των μισθών και διασφάλιση του δημόσιου και κοινωνικού χαρακτήρα της Υγείας.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Πολιτική

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Η πρώτη «μάχη» για τον τελικό

Yπεροχή ΠΑΟΚ με Ολυμπιακό στους αγώνες Κυπέλλου της Τούμπας