Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Αρ. Φωκάς: Άθλια η επίθεση κατά του Μπουτάρη

Αρ. Φωκάς: Άθλια η επίθεση κατά του Μπουτάρη
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Τι αναφέρει ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων σχετικά με τον ξυλοδαρμό του δημάρχου Θεσσαλονίκης
Την απερίφραστη καταδίκη του, για την άνανδρη επίθεση που δέχτηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, εκφράζει ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Ένωσης Κεντρώων, Άρης Φωκάς.

«Στις δημοκρατίες οι διαφωνίες δεν λύνονται με μπουνιές και κλωτσιές. Είναι αποκρουστική η εικόνα μιας μικρής μερίδας ακραίων ατόμων να γρονθοκοπούν έναν ηλικιωμένο άνθρωπο. Εκτός από τις μεμονωμένες προσαγωγές, πρέπει όλοι οι δράστες αυτής της πρωτοφανούς αγριότητας και επίθεσης να συλληφθούν» αναφέρει ο κ. Φωκάς, επισημαίνοντας πως τα περιστατικά βίας τα τελευταία χρόνια πολλαπλασιάζονται.

«Ο διχαστικός λόγος, η ατιμωρησία και η αντιμετώπιση βίαιων περιστατικών ως ακτιβισμός πρέπει να λάβουν ένα τέλος. Η βία γεννά πάντα βία. Πριν να είναι πολύ αργά πρέπει να το συνειδητοποιήσει η κυβέρνηση» καταλήγει ο κ. Φωκάς.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Νέο ρεκόρ για τη Σάκκαρη, στο Νο 39 της παγκόσμιας κατάταξης

Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική παρέμβαση για τον ξυλοδαρμό του Γ. Μπουτάρη