Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Έργα σε δρόμο για 5 μέρες – Αλλάζουν τα στηθαία ασφαλείας

Θεσσαλονίκη: Έργα σε δρόμο για 5 μέρες – Αλλάζουν τα στηθαία ασφαλείας
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Σε ποιο δρόμο θα γίνουν εργασίες από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας την επόμενη εβδομάδα

Εργασίες αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας στην 27η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης – Νέας Μηχανιώνας θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου έως και την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024, με ώρα έναρξης στις 08.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες αντικατάστασης – τοποθέτησης νέων στηθαίων ασφαλείας επί της 27ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης- Ν.Μηχανιώνας, στο τμήμα από την περιοχή κοντά στο ξενοδοχείο “SUN BEACH” έως την είσοδο του οικισμού της Κερασιάς σε διάφορες θέσεις και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας. Κατά την εκτέλεση των εργασιών η κίνηση των οχημάτων θα διενεργείται με εναλλάξ κυκλοφορία.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Χειροπέδες σε 43χρονο στον Πειραιά - Προσπάθησε να αποπλανήσει 14χρονη
astynomia-peripoliko

Τζιτζικώστας για FlyOver: Ζητά 15 μέτρα για Θεσσαλονίκη – Αλλαγή ωραρίου καταστημάτων