Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Συνάντηση Π. Κοκκόρη με τον δήμαρχο Παύλου Μελά

Συνάντηση Π. Κοκκόρη με τον δήμαρχο Παύλου Μελά
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Ζητήματα που αφορούν την περιοχή του Δήμου βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης

Ζητήματα που αφορούν την περιοχή του Δήμου Παύλου Μελά και γενικότερα της δυτικής Θεσσαλονίκης, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του υποψηφίου βουλευτή ΝΔ στην Α΄ Θεσσαλονίκης, τ. Γ.Γ. Κοινωνικής Ασφάλισης, Παναγιώτη Κοκκόρη, με τον δήμαρχο Παύλου Μελά Δημήτρη Δεμουρτζίδη.

Κατά την συνάντηση έγινε ανταλλαγή απόψεων για το παρόν και το μέλλον της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της ανάπτυξης που έχει ανάγκη η περιοχή, ώστε να διαδραματίσει τον δικό της σημαντικό ρόλο στον γενικότερο περιφερειακό σχεδιασμό.

Αποχωρώντας από το Δημαρχείο Παύλου Μελά, ο κ. Κοκκόρης, δήλωσε:

«Τα τελευταία χρόνια έγιναν τομές που δίνουν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση τη δυνατότητα να αναλάβει πρωτοβουλίες και να λειτουργήσει αυτόνομα, ώστε να επιτύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα μέσα στα όρια ευθύνης της. Πιστεύουμε ότι με την ανάκαμψη της οικονομίας που άρχισε ήδη να γίνεται πραγματικότητα, η τοπική ανάπτυξη θα είναι αξιοσημείωτη και θα αλλάξει την ποιότητα ζωής των πολιτών, τόσο του κεντρικού όσο και των περιφερειακών δήμων της πόλης μας».

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θανατηφόρο τροχαίο στην Επαρχιακή Οδό Χαλάστρας-Κυμίνων

Προβλήματα από τη νεροποντή στη Θεσσαλονίκη