Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Ντελιβεράς έπεσε θύμα ληστείας στη Χαριλάου!

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Κατήγγειλε ότι τον απείλησαν με αιχμηρό αντικείμενο και σωματική βία για να του κλέψουν χρήματα και προσωπικά του έγγραφα

Θύμα ληστείας έπεσε ένας ντελιβεράς στη Θεσσαλονίκη και ειδικότερα στην περιοχή της Χαριλάου. Πρόκειτια για υπαλλήλο ζαχαραπλαστείου, την καταγγελία του οποίου διερευνούν οι αστυνομικοί του τμήματος ασφάλειας Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη.

Οπως κατήγγειλε ο 25χρονος ο οποίος εργάζεται στον τομέα της μεταφοράς – παράδοσης παραγγελιών, ενώ βρίσκονταν στην περιοχή Χαριλάου, 4 άγνωστοι, με χρήση σωματικής βίας και απειλή αιχμηρού αντικειμένου, του αφαίρεσαν 270 ευρώ και προσωπικά του έγγραφα. Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πέτρος Κόκκαλης: Υπάρχουν συζητήσεις με την ΕΛΑΣ του Τσίπρα
Έκανε λόγο για «πάνδημο πολιτικό αίτημα για υπέρβαση του πολυκερματισμού» - Τι είπε για την αποχώρησή του από τον κομματικό σχηματισμό «Κόσμος»
Πέτρος Κόκκαλης: Υπάρχουν συζητήσεις με την ΕΛΑΣ του Τσίπρα
Μαρινάκης για Τσίπρα: Κυβέρνησε πέντε χρόνια και αύξησε ή επέβαλε 30 φόρους
«Εμείς έχουμε μειώσει ή καταργήσει 83 άμεσους και έμμεσους φόρους» - «Τα έργα είναι πιο ισχυρά από τα μεγάλα λόγια» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Μαρινάκης για Τσίπρα: Κυβέρνησε πέντε χρόνια και αύξησε ή επέβαλε 30 φόρους