Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Άγρια δολοφονία 32χρονης ελεγκτή στο ΣΔΟΕ – Τι λέει ο Ιερέας που την βρήκε (Video)

Βρέθηκε νεκρή φέροντας τέσσερα τραύματα από μαχαίρι στον θώρακα - Τι εξετάζει η αστυνομία

Άγρια δολοφονία 32χρονης γυναίκας ελεγκτή στο ΣΔΟΕ μέσα στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών, στα Άνω Πατήσια. Η γυναίκα δέχτηκε έξι με επτά μαχαιριές πάνω από τον τάφο φιλικού της προσώπου, που είχε πάει να επισκεφτεί. Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη, ενώ ο πατέρας της άτυχης γυναίκας σχετίζει τη δολοφονία με την εργασία της και ζητάει να ανοιχτούν οι υποθέσεις του ΣΔΟΕ που δούλευε.

Όπως ανέφερε ο πατέρας, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ-1, επρόκειτο για σχεδιασμένη δολοφονία και ζήτησε να δημοσιοποιηθούν όλες οι υποθέσεις που χειριζόταν ως ελεγκτής σε μεγάλη ΔΟΥ της Αττικής η 32χρονη κόρη του. Έπρεπε να την προστατεύουν, είπε ακόμα, προσθέτοντας πως αν ήξερε πως το παιδί του χειριζόταν κάποια «περίεργη» υπόθεση, δεν θα την άφηνε από τα μάτια του.

Όπως είπε, δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο αν ο δολοφόνος κυνήγησε την κοπέλα απέξω μέσα στο νεκροταφείο, ούτε πώς διέφυγε μετά, αλλά, τόνισε, πρόκειται για ένα πολυσύχναστο σημείο, σε ώρα με μεγάλη κίνηση και άρα δεν δικαιολογείται κανένα «σκοτεινό σημείο» στην υπόθεση.

Στις τελευταίες στιγμές της 32χρονης εφοριακού μέσα στο Β' Νεκροταφείο Αθηνών στα Πατήσια, αναφέρθηκε ο εφημέριος πατήρ Θεόδωρος Γεωργόπουλος, μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες.  Όπως είπε, ένα παλικάρι βρήκε πρώτο την κοπέλα, που προσπάθησε να καθίσει σε ένα τάφο, όμως όντας πολύ αδύναμη από τις μαχαιριές, έπεσε κάτω. Όταν πήγα εγώ εκεί της λέω "Θοδώρα τι κάνεις;", ανέφερε και ξεψυχούσε», είπε ο πατέρας Θεόδωρος και στο σημείο αυτό ξεψύχησε. Δεν πρόλαβε να πει τίποτα, παρά μόνο «βοήθεια»...

Ο ιερέας δήλωσε ακόμα πως γνώριζε την 32χρονη καθώς εδώ και λίγους μήνες, πήγαινε συχνά στο νεκροταφείο. Όπως ενημέρωσε ο ιερέας, την ώρα της δολοφονίας, γύρω στις 5 το απόγευμα της Τετάρτης, στο νεκροταφείο βρίσκονταν 4-5 άτομα, όλα μακριά από το σημείο του εγκλήματος. Επίσης είπε πως από μπροστά, ο τοίχος της περίφραξης του νεκροταφείου είναι ψηλός, προς τα πίσω όμως η μάντρα χαμηλώνει και από τα σύρματα μπορεί πιο εύκολα να μπει και να βγει κάποιος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

eurojackpot
Eurojackpot: Αυτό είναι το νέο παιχνίδι που κάνει τα όνειρα... πραγματικότητα

Ήρθε και στην χώρα μας για να κάνει τα όνειρα μας πραγματικότητα! Το Eurojackpot με τα τεράστια έπαθλα ξεκίνησε και στην Ελλάδα,...

Eurojackpot: Αυτό είναι το νέο παιχνίδι που κάνει τα όνειρα... πραγματικότητα