Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ζευγάρι αντιεμβολιαστών πέθανε από κορωνοϊό με διαφορά 14 ημέρων (VIDEO)

Νοσηλεύονταν στη ΜΕΘ στη Λαμία από τα τέλη Νοεμβρίου – Είχαν 3 παιδιά

Νέα οικογενειακή τραγωδία στη Λαμία με 57χρονο πατέρα τριών παιδιών να αφήνει την τελευταία του πνοή στη ΜΕΘ μετά από πολυήμερη μάχη με τον κορωνοϊό. Μόλις 14 ημέρες νωρίτερα είχε φύγει εξαιτίας του κορωνοϊού και η 52χρονη σύζυγός του, η οποία επίσης είχε νοσηλευτεί στη ΜΕΘ Covid.

Όπως σημειώνει το lamiareport, το ζευγάρι είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο με χαμηλό οξυγόνο στις 23 Νοεμβρίου και στις 29 και 30 του ίδιου μήνα αντίστοιχα χρειάστηκε να διασωληνωθούν και να εισαχθούν στη ΜΕΘ λόγω των επιπλοκών που παρουσίασαν.

Η 52χρονη κατέληξε στις 13 Δεκεμβρίου, ενώ ο 57χρονος πάλεψε συνολικά για 29 ημέρες. Μάλιστα τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων αρνητικοποιήθηκε στον ιό, ωστόσο οι ζημιές που του είχε προκαλέσει ήταν ήδη μη αναστρέψιμες. Το ζευγάρι φέρεται σύμφωνα με το δημοσίευμα του τοπικού Μέσου να ήταν κατά του εμβολίου, παρά μάλιστα τα όσα τους έλεγε και ο ξάδερφος τους που είναι διασώστης στο ΕΚΑΒ.

Ο τελευταίος μεταφέροντας τις εικόνες που αντιμετωπίζει καθημερινά διακομίζοντας ασθενείς με κορωνοϊό στο νοσοκομείο σε πολύ άσχημη κατάσταση, προσπάθησε να τους μεταπείσει χωρίς δυστυχώς να τα καταφέρει. Όταν είχε πεθάνει η ξαδέλφη του είχε πει μάλιστα στην εκπομπή Livenews του Mega ότι είχαν επηρεαστεί από τον πνευματικό που τους καθοδηγούσε.

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ