Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κως: Προσωρινά κρατούμενος ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 27χρονης

anastazia-kos

H ανάρτηση της μητέρας της 27χρονης για τον 28χρονο σύντροφο της κόρης της

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές που φέρεται ως ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια, στην Κω.

Ο 32χρονος απολογήθηκε για δύο ώρες, συνοδευόμενος από τον συνήγορο που του όρισε το δικαστήριο, για το αδίκημα της αρπαγής της 27χρονης Πολωνής.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζονται, ενώ φέρεται να άλλαξε και την προανακριτική του κατάθεση, ότι δηλαδή είχε ερωτική επαφή με την άτυχη Πολωνή αλλά με τη θέλησή της.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα, ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και έτσι θα οδηγηθεί στη φυλακή.

Με ανάρτηση της πριν από λίγες ώρες στην Πολωνική σελίδα “POLACY W GRECJI” στο Facebook η Ναταλία Ρουμπίνσκα ξεκαθαρίζει προς όλους τους λόγους για τους οποίους θεωρεί τον σύντροφο της κόρης της, Μιχάλ, αθώο:

«Eίμαι η μητέρα της Αναστασίας και μπορώ να αποδείξω σε όλους, ότι ο φίλος της δεν έχει καμία σχέση με τον θάνατο της κόρης μου» ξεκινάει στην ανάρτηση της και προσθέτει τους λόγους για τους οποίους έχει καταλήξει στην απόφαση αυτή, καθώς και για την ευθύνη που φέρουν οι αστυνομικοί του νησιού, που όπως λέει υποτίμησαν την υπόθεση.

«Με πήρε αμέσως μετά την εξαφάνιση της και το ανέφερε αμέσως και στην αστυνομία όπου τους έστειλε και τα σημεία με τις τοποθεσίες που έδειχναν πως βρισκόταν το κινητό της. Ο ίδιος έψαχνε όλη την νύχτα, άλλα η αστυνομία υποτίμησε το γεγονός και του είπαν να το καταγγείλει την επόμενη ημέρα το πρωι. Αν είχαν ενεργήσει άμεσα θα ζούσε η κόρη μου. Όσο έστελνε τις τοποθεσίες το κινητό ήταν διαθέσιμο, το πρωί δεν ήταν. Την υπόθεση ο ίδιος έκανε γνωστή στην πρεσβεία, δεν θα περιγράψω όμως άλλο την κατάσταση».

Δείτε την ανάρτηση της μητέρας της Αναστάζια:

kos-mitera-anartisi.jpg

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Η σύσκεψη πραγματοποιείται λόγω των πολλών και ταυτόχρονων εστιών που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες ώρες και των θυελλωδών ανέμων
Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους
Δράση μαθητών και μαθητριών του Καλλιτεχνικού Σχολείου Θεσσαλονίκης με σκοπό την ανάδειξη των προβλημάτων της τέχνης και του σχολείου τους
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους