Τ.Τ.
Αίσθηση προκάλεσε η ηχηρή παρουσία που είχε ο Διαμαντής Γκολιδάκης στο Προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, που διεξήχθη το Σάββατο, στη Θεσσαλονίκη. Ο γιατρός από την Καλαμαριά εμφανίστηκε στο Βελλίδειο μαζί με την… ομάδα του, ως επί το πλείστον νεαρά άτομα με έκδηλο ενθουσιασμό και διάθεση για δουλειά.
Μάλιστα, στο περιθώριο του Προσυνεδρίου, ο πολιτευτής Διαμαντής Γκολιδάκης είχε θερμό «τετ α τετ» με τον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. και πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, Παύλο Μαρινάκη, ο οποίος μαζί με τον Γιάννη Μπρατάκο και τον Στέλιο Κονταδάκη είναι οι άνθρωποι που διοργάνωσαν το προσυνέδριο στη Θεσσαλονίκη
Ο ίδιος ο Διαμαντής Γκολιδάκης στρέφει πλέον την προσοχή του στην ημερίδα που διοργανώνει την Τετάρτη για την υγεία στην άθληση με τίτλο «Η Υγεία δεν έχει φανέλα». Η ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου και έχει σκοπό την ανάδειξη της ασφαλούς άθλησης και την επιβεβαίωση της άρρηκτης σχέσης Αθλητισμού – Πολιτισμού μέσω της ενίσχυσης του φίλαθλου πνεύματος.


ΕΠΙΣΗΜΟ: «Παρελθόν» το ΔΝΤ - Η Ελλάδα πλήρωσε το χρέος της
Πλεύρης: Όσο διαρκεί η πανδημία, εκτός ΕΣΥ οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί
Οικονόμου: Νέο πακέτο ενισχύσεων σε εφαρμογή από αυτόν τον μήνα