Δέκα οκτώ άτομα συνελήφθησαν κατά το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο συστηματικών ελέγχων που πραγματοποιούνται από αστυνομικούς για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας.
Συγκεκριμένα, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας, Άμεσης Δράσης, Αλλοδαπών και Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν:
-επτά άτομα για παραβάσεις του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν μικροποσότητες ναρκωτικών ουσιών
-δύο άτομα για παράβαση του Νόμου περί τελωνειακού κώδικα Κατασχέθηκαν συνολικά (344) πακέτα λαθραία τσιγάρα
-πέντε αλλοδαποί, οι οποίοι στερούνταν των απαραιτήτων εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή τους στη Χώρα
-τέσσερα άτομα για παράβαση του Νόμου περί παιγνίων.
Συγκεκριμένα έλεγχο που πραγματοποιήθηκε εντός καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στους Αμπελόκηπους από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, διαπιστώθηκε η διενέργεια απαγορευμένων παιγνίων σε τρεις ηλεκτρονικούς υπολογιστές, με αποτέλεσμα τη σύλληψη τόσο του 59χρονου προσωρινά υπεύθυνου του καταστήματος, όσο και τριών θαμώνων – παικτών.
Επιπλέον, κατά τη διενέργεια ελέγχων από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης στην ευρύτερη περιοχή της οδού Γιαννιτσών, βεβαιώθηκαν 11 παραβάσεις του Νόμου περί εκδιδόμενων επ’ αμοιβή προσώπων.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.