Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Εκκενώνουν το δημαρχείο - Τηλεφώνημα για βόμβα

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της αστυνομίας για να ελέγξουν το χώρο

Νέο απειλητικό τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας, αυτή τη φορά στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης, έχει σημάνει συναγερμό στην αστυνομία. Σημειώνεται ότι αυτό είναι το τέταρτο απειλητικό τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας που γίνεται μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα. Τα προηγούμενα τρία ήταν για βόμβα στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης και αποδείχθηκε ότι επρόκειτο για κακόγουστες φάρσες.

Σήμερα, Παρασκευή 13 Μαρτίου, λίγο μετά τις 12:00, άγνωστος τηλεφώνησε σε τοπικό διαδικτυακό ΜΜΕ και είπε ότι έχει τοποθετηθεί βόμβα στο Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στον πρώτο όροφο του κτιρίου. Ο άγνωστος δεν έδωσε χρονικό περιθώριο λέγοντας το πότε θα εκραγεί η βόμβα. Επίσης, υποστήριξε ότι δεν πρόκειται για φάρσα.

Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις που εκκενώνουν το δημαρχείο της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να γίνει ο σχετικός έλεγχος.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην Καβάλα – Επιχειρούν και εναέρια μέσα
Στο έργο της κατάσβεσης συμμετέχουν 18 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων της 21ης και 7ης ΕΜΟΔΕ καθώς και 2 οχήματα
Πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην Καβάλα – Επιχειρούν και εναέρια μέσα
Σε νέο «ράλι» η τιμή της βενζίνης – Έσπασε ξανά το φράγμα των 2 ευρώ το λίτρο
Λόγω της ανόδου της διεθνούς τιμής του πετρελαίου, καθώς και τη σημαντική μείωση στην προσφορά διυλισμένων προϊόντων
Σε νέο «ράλι» η τιμή της βενζίνης – Έσπασε ξανά το φράγμα των 2 ευρώ το λίτρο