Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Εργατικό ατύχημα στο λιμάνι – Στο νοσοκομείο ένας 31χρονος

Θεσσαλονίκη: Εργατικό ατύχημα στο λιμάνι – Στο νοσοκομείο ένας 31χρονος
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών εκφόρτωσης μερών ανεμογεννητριών

Ένας 31χρονος λιμενεργάτης του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης, τραυματίστηκε την περασμένη Τρίτη κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών επί κρηπιδώματος στο λιμάνι. Για το περιστατικό ενημερώθηκε χθες Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, ο 31χρονος τραυματίστηκε στο δεξί του χέρι, κατά τη διάρκεια εργασιών εκφόρτωσης μερών ανεμογεννητριών από πλοίο και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. Γεννηματάς».

Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή του το λιμενικό αναφέρει:

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης για τον τραυματισμό 31χρονου ημεδαπού λιμενεργάτη του Ο.Λ.Θ. Α.Ε., που έλαβε χώρα την 05.12.2023, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών επί κρηπιδώματος στο λιμένα Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, ο 31χρονος τραυματίστηκε στο δεξί άνω άκρο, κατά τη διάρκεια εργασιών εκφόρτωσης μερών ανεμογεννητριών από πλοίο και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ».

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: Τον έπιασαν με αεροβόλο πιστόλι – 8 συλλήψεις για διάφορα αδικήματα

Θεσσαλονίκη: Έργα ασφαλτόστρωσης και συντήρησης στο οδικό δίκτυο του νομού
asfaltostrosi-erga